Boring!

Hejsan, just nu. Sitter jag i skolan och tittar på NYHTERNA ?! ... Fråga mig inte varför, men de är lärarnas dumma idé att sitta och glo på skiten, börjar bli väldigt irriterande med detta nu, för jag gillar det inte alls. Men inte kommer vi undan med de, nejnej! Tror dom hatar mig och Lillan, för vi slipper aldrig de medans killarna kan få göra de ibland ! :( inte okej!!!!

 

Skriver mer när jag kommer hem, HEHEH ! 

köss


Godmorgon!

Tjulululu! 

Förmodligen just nu ligger jag i sängen och försöker dra mig upp för att sedan käka o.s.v , ni vet sånt vanlig tråkig ''morgonvana''....

 

Inget kul att skriva om! Blir nog några tidsinställda inlägg till, sedan när jag kommer hem får jag uppdatera på egen hand. För jag har ingen tillgång till dator i skolan, för killarna hinner före hela tiden. Och vägrar flytta på sig förrens de bara är typ 2-3 minuter kvar på rasten :) idjuuuter!


.... ♥

jag tycker om dig...

varje gång du ser mig i ögonen, smälter jag som en glass på sommarn. du får mig att le, du får mig att må bra... ja, du får mig att vilja leva de där livet som jag aldrig velat innan! jag mår så bra i din närhet, vill inget annat än att du ska bli min. men de kommer aldrig att hända, de vet jag. men glöm aldrig, du är min ögonsten!

 

fina du!♥


Hon som alltid glömmer av sin blogg ;)

Jag är nog bland den kassaste i hela denna världen på att blogga! För inte är jag bra på de, för jag glömmer av den hela tiden... Vet faktiskt inte varför, men antagligen är de för att jag har kul i två timmar med de. Och sen är de inte lika roligt längre. Och sen min design ska vi ju heller inte tala om, men ska jag vara riktigt ärlig så vet jag inte hur man gör!... Någon som kan vara gullig att hjälpa mig? haha...

Meeen! Jag ska iallafall försöka göra några tidsinställda inlägg, som kommer upp imorgon ;) heheheh !

 

Nu ska jag sätta igång en film och försöka sova, för jag är jätte trött! Berättar mer imorgon hur denna veckan och resten utav alla veckor har varit!

PUSS !

 

 


RSS 2.0